Otvoren natječaj za potporu "Istraživanje u gospodarstvu i akademiji" u sklopu programa "Mladi znanstvenici i stručnjaci"
 
Fond "Jedinstvo uz pomoć znanja" otvorio je natječaj za potporu "Istraživanje u gospodarstvu i akademiji" u sklopu programa "Mladi znanstvenici i stručnjaci" koji će biti otvoren do petka, 22. veljače 2013. godine

Program za mlade znanstvenike i stručnjake podupire mlade znanstvenike i stručnjake, kako iz Hrvatske tako i iz dijaspore, u svim aspektima njihovog profesionalnog razvoja. Program želi doprinijeti priljevu talentiranih ljudi u hrvatske tvrtke, sveučilišta i istraživačke institucije.
 
Cilj potpore „Istraživanje u gospodarstvu i akademiji “ je povećati mobilnost stručnjaka i mladih znanstvenika između akademije i gospodarstva, te ojačati dugoročnu suradnju između ta dva sektora. Podupire  se rad vrsnih mladih znanstvenika i stručnjaka u hrvatskim poduzećima koji kao doktorandi ili s doktoratom znanosti dolaze iz javnih znanstveno-istraživačkih institucija u Hrvatskoj ili iz dijaspore. Također se podupire rad vrsnih mladih znanstvenika i stručnjaka u javnim znanstveno-istraživačkim institucijama koji kao doktorandi ili sa doktoratom znanosti dolaze iz hrvatskog gospodarstva.

Potpora je namijenjenasufinanciranju plaća mladih  znanstvenika/stručnjaka koji će raditi na znanstveno istraživačkim projektima u hrvatskim poduzećima ili u javnim znanstveno-istraživačkim institucijama.  

    Powered by Globaladmin